Michela

Martina je skutečně člověk na pravém místě. Profesionál, který se ve svém oboru perfektně vyzná a má cit. Maximálně naslouchala mým požadavkům při předsvatební zkoušce a společně se svými zkušenostmi a radami jsme se okamžitě na všem shodly. Výsledkem její práce v náš den D byl účes, který vydržel naprosto vše a jemné přirozené líčení, které zároveň podtrhovalo to, co mělo. Určitě doporučuji všem nastávajícím nevěstám. Ještě jednou děkuji!

Mariya

Díky úžasnému líčení od Martiny jsem se cítila dokonale během mého svatebního dne. :) Nejsem zvyklá se výrazně líčit, proto před zkouškou jsem měla obavy z toho, že mi make-up nesedne, ale průběh a výsledek líčení mě mile překvapil. Následná komunikace a plánování probíhaly hladce, stejně jako svatební přípravy. Líčení vydrželo celý den a vypadalo přesně tak, jak jsem si přála, přirozeně a jemně. Všem stávajícím nevěstám mohu Martinu jen doporučit, je velmi pečlivá a precizní, naslouchá vašim představám a díky její profesionalitě budete maximálně spokojeny.

Míša

Slečna Martina je nejen svými dovednostmi, ale i přístupem profesionálka. Tak milý přístup jsem dlouho nezažila. Už komunikací po telefonu jsem věděla, že jsem jsem zvolila správně. Vizážistku jsem vybírala podle fotek a referencí ostatních nevěst. U Martiny byly všechny krásné a přirozené a já se s radostí přidávám. Líčení bylo krásně přirozené a přítom na fotkách hezky vyniklo. Účes vydržel i neustálé přišlapování závoje, korunkou jsem se zapíchla do auta při vystupování, spadla jsem hlavou do stromu při řezání, atd.. :) Při vrácení doplňků do vlasů jsem si musela koupit lak na vlasy, který slečna Martina používá, krásně drží a ta vůně!!!! Po zkoušce účesu jsem jela domů s pramínkem vlasů pod nosem :) Byla jsem maximálně spokojená a budu pokaždé, kdy se podívám na svatební fotky.

Žaneta

Díky Martině jsem si na své svatbě připadala nádherně. Je to velká profesionálka, celý proces svatebního líčení a plánování má perfektně zvládnutý. A samozřejmě skvěle líčí a vytvoří perfektní účes. Ocenila jsem, že vždy naslouchala a byla laskavá. Maximálně doporučuji!

Michelle

Martina did my hair and and makeup for my wedding in June 2019. She was really great and listened to exactly how I wanted it to be. I had been at other makeup trials before been disappointed but with Martina I felt like she understood what style I wanted and she was always happy to make changes so that I felt most comfortable. My hair was also amazing and looks great in photos and on the day! I got loads of compliments.

Martina and her colleague also styled my five bridesmaids' hair. They all had up dos. Every single one of them loved the styling and they stayed in all day and looked fabulous in photos.

Overall Martina was really professional and I am really glad I found her. She was on time, efficient and reliable and it made the day much less stressful knowing that out hair and makeup was in good hands.

Monika

Slečnu Martinu jsem oslovila jako vizážistku na svatbu a nemohla jsem si vybrat lépe. Hledala jsem někoho, kdo sleduje aktuální trendy a zvládne líčení i účes zároveň. Už od prvního kontaktu měla velmi milý přístup, na zkoušce v jejím salonu jsem se cítila moc příjemně a věděla jsem, že jsem vybrala dobře. Ve svatební den pak přijela za námi a vše proběhlo bez problému. Nejvíc musím vyzdvihnout účes, který mi vykouzlila. Nevěřila bych, že by se dalo z mých vlasů něco tak hezkého vytvořit, ale ona to zvládla a účes vydržel celý den. Cítila jsem se krásně a byla to hlavně její zásluha, takže tímto bych jí chtěla ještě jednou moc poděkovat . Určitě ji všem vřele doporučuji!

Klárka

Se svatebním balíčkem od Marti jsem byla naprosto spokojená. Původně jsem se nechtěla na svatbu malovat vůbec, ale zkouškou ve studiu jsem si potvrdila, že bych poté litovala. Díky tomu, že je Martina zkušená stylistka a velice milá osoba, tak vím, že její služby využiji při každé společenské události. 

Jana

Martinka je milý a empatický člověk a jako vizážistka je velmi pečlivá, precizní a profesionální. Make-up i účes vydržely až do brzkých ranních hodin:) Děkuji!

Jana

Chtěla bych moc, moc poděkovat za skvělou práci a příjemnou atmosféru při svatebních přípravách! Bylo to skvělé, trošku hektické s tolika lidma, ale ustáli jsme to všichni skvěle. S účesem i líčením jsem byla maximálně spokojená, lépe bych si to všechno nemohla představit.

Petra

Během svatebních příprav jsem dlouho zvažovala, zda-li mám vůbec využít služeb nějaké vizážistky. Nejsem zvyklá se líčit, měla jsem tedy obavy, jestli nebudu pak na své svatbě příliš jiná. Martina je ale skvělá profesionálka, která se Vám přizpůsobí a účes i líčení udělá na míru. Ještě jednou děkuji, že jsem se ve svůj svatební den mohla cítit slavnostně, pohodlně a hlavně pořád jako já. Všem nevěstám mohu Martina Styling jen doporučit. 

Lucka

Ráda bych touto cestou chtěla poděkovat Martině Frankové,která se postarala o dokonalý účes a vizáž na mojí svatbě dne 30.3.2019v areálu Vinařství U Kapličky. Naše komunikace od prvního kontaktuprobíhala na výbornou. Byla jsem velice spokojena se svatební zkouškou účesu amake-upu, kde jsme se na všem domluvily v příjemném prostředí jejíhoateliéru v Brně. No a samotný výsledek v můj Velký Den, tak ten nemělnaprosto žádnou chybu! Už se nemůžu dočkat až opět nastane nějaká událost, kdybudu moci opět využít služeb! Marti, ještě jednou děkuji.

Using Format