Kristýnka

Vizážistka Martina od začátku působila profesionálním dojmem, skvělá komunikace, splnila mi veškeré moje sny. Při první návštěvě salonu jsem věděla, že zde nejsem naposledy. Líčení jsem si představovala přesně podle skutečnosti. Myslela jsem, že bude složité domluvit se, jelikož svatbu jsme měli daleko, ale vůbec nic nebylo překážkou. Ve svůj svatební den jsem se sebou díky paní Martině byla naprosto spokojená. Velmi také oceňuji komunikování a klidné vystupování při přípravách nevěsty, díky kterému z Vás opadne veškerý stres. Vím, že se za paní Martinou do salonu vždycky ráda vrátím. Ještě jednou za všechno srdečně moc děkuji.

Barča

Svěřila jsem se do rukou Martiny na svatební líčení i účes. Musím říct, že to byla nejlepší volba. Neměla to semnou vůbec lehké, párkrát do roka si maluju řasy a tím mé šlechtění končí, takže jsem vůbec nevěděla co chci. Marťa si semnou skvěle poradila, líčení nebylo vůbec přehnané a přesto jsem vyrážela dech, jak sama sobě tak nastávajícímu i známým. Opravdu nádherná práce. Marťa je člověk na svém místě. Již dříve mi pomohla s problematickou pletí, která mě trápila několik let. Jsem za vše moc ráda a určitě jsem její služby nevyužila naposledy.

Eliška

Martinu jsem si jako vizážistku na svatbu vybrala na základě bezchybných recenzí a rozhodně jsem udělala dobře. Už od prvního kontaktu šlo vše jako na drátkách – na všem jsme se bez problémů domluvily, absolvovala jsem zkoušku, ze které jsem odcházela nadšená, ale líčení a účes na svatbě byly ještě o level výš. Navíc Martina přijela i s kolegyní, aby společně mohly nalíčit a učesat i maminky a svědkyni, vše se bez problémů stihlo a všechny jsme byly naprosto spokojené. Přípravy probíhaly v moc příjemné atmosféře. Mně pak účes i líčení vydržely až do večera a vůbec o nic jsem se nemusela starat. Takže pokud sháníte moc milou vizážistku, se kterou všechno půjde úplně hladce a bez stresu, určitě vám Martinu moc doporučuji. A ještě jednou moc děkuji.

Lenka

Paní Martinu a její práci jsem měla možnost poznat již dříve - líčila a česala mě na svatbu kamarádky. Když přišel čas řešit vlastní svatbu, má volba tak byla jednoznačná. Laskavý a profesionální přístup od začátku, do konce. Od domluvy a konzultací představ, po zkoušku účesu a líčení, až po samotný svatební den. Prioritou bylo, abych se v daný den cítila dobře. To bylo maximálně splněno. Nemohla jsem si vybrat lépe. Moc děkuji :)

Using Format