Veronika

Na svatbu jsem hledala někoho, kdo by mě nalíčil a zároveň vytvořil účes dle mých představ a měla jsem obrovské štěstí, že jsem narazila právě na paní Martinu! :) Martina je neuvěřitelně šikovná a díky ní jsme se cítila jako princezna. Proto, jestli hledáte spolehlivého člověka na svůj den D, určitě neváhejte! :)

Jana

Když jsem sháněla vizážistku na svatbu, věnovala jsem tomuopravdu mnoho času. Běžně úpravu zevnějšku tolik neřeším, ale věděla jsem, že vtento den se chci cítit dobře a profesionální make-up je nezbytný. Musí vypadatdobře z dálky, při přímém kontaktu, na fotografiích a musí vydržet až dobrzkých ranních hodin... o zátěži v podobě slz ani nemluvím! Paní Martina bylajiž od prvního kontaktu velmi milá a vstřícná. Se vším mi poradila a nakonecjsme na zkoušce vybraly účes i make-up, který byl přesně podle mých představ.Ve svatební den celé přípravy probíhaly naprosto bez problémů, v pohodovéatmosféře a bez stresu. Výsledek byl nad moje očekávání a celý svatební denjsem se cítila výborně. I přes to, že hodně foukalo, proteklo mnoho slz atančilo se až do rána, make-up vypadal perfektně až do konce svatby a sklidilspoustu chvály od svatebčanů. Určitě bych nevolila jinak a Martině moc a mocděkuji za profesionální, ale zároveň lidské služby! Jste žena na svém místě.Děkuji! 

Zuzka

Navštěvuji Martinky salon Za Výlohou, proto pro mě byla při plánování svatebního dne jasnou volbou. Měla jsem celkem jasnou představu, co se mi líbí, poslala jsem fotky a na zkoušce v salonu Martina hned na poprvé zvládla účes přesně podle mých představ. Na svatbě účes krásně držel i přes deštivé počasí, byl mi pohodlný, nikde mě netlačily sponky apod. Martinka česala mě, svědkyni a maminku ženicha a všechny jsme byly naprosto nadšené z toho, co nám vykouzlila :) Mohu všemi 10 doporučit :) 

Bára

Děkuji slečně Martině za skvělý účes a líčení v můj svatební den. Vše probíhalo na jedničku a nebylo problém se na vším domluvit. Naprosto respektovala moje přání a  představy o účesu a líčení a proto jsem se celý den cítila krásně. Určitě do budoucna jejich služeb moc ráda využiji. Bára

Petra

Paní Martina mi už na zkoušce během neskutečné chvilky vykouzlila dva krásné účesy. Společně jsme probraly, který ke mně více sedí a ten pak Martina ve svatební den dovedla k naprosté dokonalosti! Kromě mě, nevěsty, zvládla ještě nádherně učesat i mou svědkyni. To vše bylo doplněno velmi příjemným, profesionálním a klidným jednáním, které je v napjatý svatební den potřeba. Paní Martině náleží můj velký obdiv za tak profesionální výkon v brzkou ranní hodinu a navíc s rostoucím těhotenským bříškem :-)
Samotný účes mě proměnil v jiného člověka, v nevěstu s velkým N. Byl vzdušný, jemný a retro, přesně jak jsem si přála. Připadala jsem si krásná, jiná a jedinečná. Sklidila jsem mnoho pochvalných pohledů, pochval a cítila se jako Bohyně. Účes mi perfektně vydržel až do druhého dne, až mi bylo smutno se s ním loučit.

Terka

Martinu jsem požádala o svatební vizáž - účes a líčení. V rámci předsvatebních příprav jsem navštívila i její studio Za Výlohou, kvůli barvení & stříhání, a poté taky úpravě obočí. Se všemi službami jsem byla maximálně spokojená, studio je krásné a útulné, Martina i její kolegyně jsou velice milé a šikovné. Z barvy jsem nadšená i teď, zhruba dva měsíce poté, jelikož můj požadavek byl se co nejvíce přiblížit mé barvě vlasů, což se dokonale povedlo a od té doby nemám potřebu dalšího barvení. Svatební účes opět perfektní, lehký, vzdušný, vydržel celý den. To samé i líčení, bylo přesně tak akorát výrazné, aby se hodilo na slavnostní událost a byla vidět i "změna na fotkách", ale zároveň tak jemné, abych se v něm cítila příjemně. Musím vypíchnout, že Martina plně respektovala má přání a díky ní jsem se cítila ve svatební den nádherně. Dokonce i v noci, po celém náročném dnu, bylo líčení i účes pořád tip ťop, stejně jako ráno. Martinu mohu rozhodně doporučit, nemohla jsem si vybrat lépe. :)

Barbora

Chtěla bych moc poděkovat za příjemnou spolupráci, komunikaci a organizaci. Myslím že i přes to, že bylo pro Vás ve svatební den dost práce, tak se vše stihlo a vydařilo. Moc oceňuji, že make up i účes byl decentní a originální, dostala jsem nejednu pochvalu a otázku kdo mě česal :) 

Using Format