Nikol

Mockrát děkuji paní Martině za nádherný svatební účes a překrásné líčení. Kvůli její špičkové práci máme krásné svatební fotky a vzpomínku na celý život. Můžu jen doporučit, kdo chce perfektně vypadat, tak určitě od paní Martiny.

Sabina

Slečnu Martinu jsem si našla na internetu. Oslovila jsem ji a reakce na e-mail byla rychlá, což oceňuji, na některé odpovědi jsem čekala dlouho. Domluvily jsme se následně na zkoušce svatebního líčení, zaslání fotografie šatů, aby se líčení a účes k šatům hodil. Martina je příjemná, sympatická a ochotná. Ze zkoušky jsem odcházela nadšená a připadala jsem si krásná. Domluvili jsme se i na kosmetice, úpravě obočí před svatbou, poskytne tedy kompletní služby, a to určitě ocení každá nevěsta, není třeba lítat po x lidech. V den svatby přijela na čas, dokonce dřív, a  to bylo fajn. Od rána jsem byla ve stresu, aby se vše stihlo. Ranní líčení probíhalo v pohodové atmosféře. Martina mi pomohla i do šatů a nalíčila i mou maminku. Obě jsem byly s líčením spokojené, líčení vydrželo celý den a celou noc. :) Martinu vřele doporučuji každé nevěstě. Její služby jsem využila a budu využívat dále.

Diana

Martina je profesionálka, kterou mohu všem nevěstám jen doporučit. Díky ní jsem se v den mé svatby cítila jako naprostá princezna:)Účes i líčení byly naprosto dokonalé a přesně podle mých představ a obojí sklidilo velký úspěch u manžela tak i u ostatních svatebčanů. 
Na zkoušce makeupu a účesu, hned vystihla co a jak. Během chvilky mě krásně nalíčila, přirozený makeup odhadne naprosto přesně!
Velmi vstřícný a profesionální přístup. Ve svatební den naprostý klid, který byl potřeba:)Jsem ráda, že jsem si mohla Martinu vybrat pro svoje svatební přípravy. Velmi příjemná osobnost!

Martina

Marti byla naprosto skvělá. Velmi jsem ocenila i její rady při výběru účesu. Její úžasně milý přístup mi pomohl cítit se krásně a být v klidu a pohodě před samotným obřadem. Líčení i účes vydržel celý den (vlasy a řasy dokonce i ten následující) a oboje bylo krásně přirozené. Jste skvělá a ještě jednou moc děkuji. :) Určitě mohu Všem jen doporučit!

Bára

Přála jsem si cítit se jako princezna, ale zároveň vyhovět svému milému, který nemá přílišné malování rád. Chtěla jsem se cítit přirozeně a nemít na sobě masku něčeho, co k mé osobnosti nepatří, ale zároveň jsem tušila, že prostředí naší svatby bude na účes i líčení vyžadovat opravdu vysoké nároky a profesionalitu. Při tom všem jsem potřebovala mít v den svatby kolem sebe milého člověka s citlivým přístupem, protože jsem velice stydlivý typ. Dala jsem na zkušenost své sestry, která byla v den své svatby s paní Martinou moc spokojená a nelituji!! Všechny mé požadavky splnila naprosto dokonale. Z každé domluvy i zkoušky jsem odcházela nadšená. V den svatby mi přivodila příjemnou náladu a velice ochotně mi pomohla i s problémem ohledně šatů. Kvůli těmto nečekaným událostem jsme se na dvouhodinovou jízdu autem do kostela vydávali s hodinovým zpožděním, ale díky paní Martině jsem byla téměř naprosto klidná. Časová tíseň mě v místě konání obřadu donutila v teplotách 35°C na přímém sluníčku vyběhnout neuvěřitelný kopec přímo závodním tempem (cca 1 km).  Ve chvíli, kdy jsem vyběhla na minutu přesně se skoro vypuštěnou duší, zůstal ženich stát s otevřenou pusou, jak jsem, dle jeho slov, byla nádherná. Myslím, že větší zatěžkávací zkoušku už snad ani nelze provést. :)

Simona

Na svůj svatební den jsem měla jasnou představu. Chtěla jsem si připadat jako z minulého století, nejlépe těch 20. let. Slečna Martina mi dopřála tuhle představu realizovat na jedničku. Profesionální přístup a velmi milé jednání. Samotnou péčí o mou maličkost si nemůžu vynachválit. Jsem velmi ráda, že jsem využila jejích služeb a vřele doporučuji každé nevěstě, která hledá šikovnou vizážistku.

Martina

Martinka je naprosto úžasná kouzelnice, která ví, co komu sedne a co ne. Vůbec jsem neměla představu o svém svatebním účesu a líčení, ale společnými silami jsme to nějak zvládly a z ušmudlané Popleky se stala princezna. :)
Ještě jednou, moc děkuji.

Míša

Moc Vám děkuji za krásný účes a naprosto famózní make-up. Make-up mi vydržel i přes slzičky dojetí a letních 35°C. I můj muž, když mne viděl, tak měl slzy na krajíčku a zadrhával se mu hlas. Cítila jsem se opravdu nádherně, je to holt vidět, když líčí profesionál a ne maminka, nebo kamarádka. :) Děkuji moc a přeji Vám mnoho spokojených nevěst a zákaznic. Jste skvělá a těším se, že se zase někdy uvidíme. :)

Zuzka

Martinu jsem se rozhodla oslovit zejména z důvodu, že jsem byla svědkem její profesionality a dovednosti hned na třech svatbách mých kamarádek, které proběhly v rozmezích posledních 5-ti let. I díky tomu jsem se mohla na vlastní oči přesvědčit, že rozhodně ve "světě krásy" nezahálí a neustále se ve svých službách zdokonaluje. Nehledě na skutečnost, že Martinka má navíc jako přidanou hodnotu naprosto úžasnou a laskavou povahu ;o) Jak zkoušku líčení, tak přípravy samotné v den "D" hodnotím na 120%. Je znát, že se každé nevěstě věnuje opravdu s důrazem na její osobnost a rozhodně netvoří tzv. přes kopírák. Moc děkuji ještě jednou, že sis na mě udělala čas, Marti ;o) Kdybych měla volit znovu, volila bych stejně ;o) Z.

Martina

Když jsem vybírala svatební líčení a účes, narazila jsem na stránky Martiny Frankové, které mě oslovily a již od první komunikace jsem věděla, že jsem zvolila správně. Martina skvěle odhadne typ člověka, umí i dobře poradit. Svatební líčení i účes dopadl na výbornou. Make-up po celý den vydržel stále krásný, líčení bylo velmi přirozené. Účes byl také nádherný a i přesto, že mé vlasy si občas dělají co chtějí, tak vydržel celý den. Za mě můžu stoprocentně doporučit, jednak pro kvalitu práce, ale i pro kvalitu člověka, který tuhle práci odvádí. Martina je spojením velice milého avšak profesionálnímu přístupu. Moc děkuji.

Bára

Ďakujem za nádherný svadobný účes, profesionalitu a ustretovost v svadobný den! Nádherne to držalo a cítila som sa fakt krásna, takto pekně natočené vlasy som eště nemala.

Lucie

Martina je profesionálka každým coulem. Už ze zkoušky svatebního líčení a účesu jsem odcházela s pocitem, že lépe jsem si snad ani vybrat nemohla. Ve svatební den tak už šlo vše jak na drátkách a účes i líčení drželi perfektně až do brzkých ranních hodin. První reakce ženicha byla: ,,vypadáš překrásně"....co víc si nevěsta může ve svatební den jen přát? :-)Martinu mohu jen a jen doporučit!!!

Petra

Díky slečně Martině jsem si na svatbě připadala vážně výjimečná. Účes byl dokonalý, i když jsem neměla jasnou představu jaký by měl vlastně být slečna Martina jako správná profesionálka ho vytvořila krásný a jedinečný. Líčení také trefila na výbornou bylo bezchybné a přirozené.

Ještě jednou bych Vám chtěla poděkovat za milý a profesionální přístup.

Bety

Martina je velká profesionálka a ještě k tomu moc milá a vstřícná. Díky ní jsem si v náš svatební den připadala opravdu krásně. Nejenže se postarala o to, aby to bylo přesně podle mých představ, ale zároveň si našla čas i na neplánované zkrášlení těch nejdůležitějších, svědkyně a maminky ženicha. Moc děkuji za to, že i když čas běžel jako splašený, Vy jste byla stále klidná a já se tak nemusela stresovat, že to nestihneme. Myslím, že fotky mluví samy za sebe. Děkuji!

Using Format