Kristýna

Na Martinu jsem narazila před třemi lety, když jsem potřebovala spravit svoje vlasy. Navštěvuji ji pravidelně a od té doby jsou moje vlasy zdravější a hezčí. Za tu doby jsme se stačily poznat a Martina je pro mne blízká jak z osobní tak profesionální stránky. Takže když vás může nachystat na svatební den někdo kdo vás zná, má to ještě  jinou hodnotu. Marťa provedla krásné líčení a účes, který dokonale padnul k šatům a celému vibu. Krásné jemné, ještě lepší než jsem si představovala. Děkuji moc, mohu jedině doporučit😊

Peťa

Vybrat si Marťu jako svoji svatební vizážistku bylo určitě to nejlepší rozhodnutí. Vše probíhalo na jedničku a naprosto profi. Nebyla jsem nucena do ničeho, v čem bych se necítila, a výsledek ve svatební den předčil mé očekávání. Hlavně umělé řasy byly top! Líčení vypadalo skvěle naživo i na fotkách a vše vydrželo až do pozdních nočních hodin. Dokonce i originální účes, o který jsem se trošku bála, vzhledem ke kvalitě mých vlasů. S vizáží byla spokojená i moje mamka, sestra a neteř. Takže pokud hledáte přátelský a klidný přístup, kvalitu a skvělý výsledek, na Marťu se můžete spolehnout. Ještě jednou děkujeme.

Kateřina

Jsem velký perfekcionista a na své svatební líčení a účes jsem měla velké nároky. Ať už se jednalo o přístup, provedení atd. Musím říct, že Martina moje očekávání nejen naplnila, ale i předčila. Zkouška i samotné líčení ve svatební den probíhaly v přátelském duchu, nebyla jsem z ničeho nervózní, vše se stíhalo a bylo to krásné. Jednotlivé kroky jsme společně průběžně konzultovaly. Je vidět, že práci kterou dělá má ráda, dává si záležet i na malých detailech a vybírá kvalitní produkty individuálně dle přání a potřeb klientky. Make-up i účes mi vydržel beze změny celý den a spolupráce byla opravdu skvělá.

Ivča

Služby Martinky využívám už řadu let – kosmetika, péče o vlasy, kdysi manikúra, osobní kurz líčení a také veliče často úprava vlasů a make-up pro slavností příležitosti nebo pro profesionální focení. Byla tedy jasnou volbou, když jsem se letos vdávala a chtěla jsem krásný účes a líčení. Její péče o mě se netýkala jen samotného svatebního dne, ale také přípravy před tím (cca půl roku předem) – zvolily jsme postup přípravy pleti (termíny kosmetických ošetření), kadeřnické služby (termíny pro barvu, střih, péči, aby byly vlasy na svatbu co nejlépe připraveny), termín pro zkoušku svatebního účesu a líčení. V samotný den svatby za mnou přijela už před sedmou ráno, čilá a usměvavá a vše probíhalo v příjemné atmosféře. Martinka je vždy profesionální, velice pečlivá se smyslem pro detail a vše, co jsme si kdy domluvily, platilo. Ještě jednou moc děkuji :)

Barbara

Na slečnu Martinu jsem narazila náhodně. Od první komunikace jsem věděla, że je to naprostá profesionálka. Už na první zkoušce make-upu a účesu vystihla mé představy a já jsem si byla jistá, že o svatební vizáž nemusím mít strach. Martinka přijela na místo konání svatby na minutu přesně, kromě mě, stihla nalíčit a učesat mojí sestru i maminku. Navíc ještě učesala dvě malé družičky, na kterých jsme se dřív ani nedomlouvaly. Z Martiny vyzařuje nepopsatelný klid, pokora a pozitivní energie. Díky ní byl náš svatební den ještě krásnější.

Doporučuji všem nevěstám :)

Zuzana

Skvěle odvedená práce bez jediné chybičky. Vstřícný přístup samozřejmostí. Rozhodně můžu všem velmi doporučit!

Iva

Moji svatbu v CR jsem zarizovala z USA, kde bydlim, a asi to byl osud ze jsem nasla na internetu Martinu. Hledala jsem nekoho pobliz Brna, libil se mi jeji styl a neco mi rikalo, ze se mi bude libit i jeji pristup. Jsem moc rada ze jsem vsadila na tuto kartu. Martina je velice profesionalni a spolehliva, mila a to, co vykouzlila pro mne, moji dceru a jeste jednu pribuznou v den svatby bylo uzasne. 

 Zkouska dva dny pred svatbou probehla velice hladce, vse jsme si ujasnily a v den svatby byla Martina na cas a pripravena na vsechny tri ucesy a muj make up.  Martina naslouchala memu prani a dodala k tomu sve znalosti a kouzlo. Co se tyce makeupu, byla jsem u vytrzeni. Je mi 47 let a kdyz jsem se videla a pozdeji i fotky, byla jsem nadmiru spokojena. Stale jsem vypadala jako ja, ale o dost mladsi.  

Moje 20- ti leta dcera ma dlouhe huste kudrnate vlasy a je dost vybirava co se tyce kadernic, protoze jen tak nekdo si neumi s jejimi exotickymi kudrnami poradit. I ona byla uplne nadsena z ucesu od Martiny a jeste do dnes my hoste ze svatby rikaji jake jsme byly obe princezny. Dokladam fotky k posouzeni. 

Jana

Ke slečně Frankové docházím už řadu let na kosmetické ošetření. Její služby byly vždy perfektní. V letošním roce mě připravovala i na svatbu. S líčením i účesem jsem byla maximální spokojená. Oceňuji i průběžnou komunikaci ohledně mých představ a podoby účesu. Její profesionální služby mohu budoucím nevěstám jen doporučit.

Anna

Když jsem hledala na svatbu někoho, kdo mě nalíčí a zároveň učeše, narazila jsem právě na Martinu. Martina je velice milá a komunikace s ní byla výborná. V jejím studiu jsem vyzkoušely několik účesů a líčení, které se hodily ke svatebním šatům a doplňkům a vybraly to nejlepší. Ve svatební den pak Martina přijela ke mně domů a perfektně mě nalíčila a učesala k mojí maximální spokojenosti. Účes i líčení vydrželo bez chyby celou svatbu. Martinu tedy můžu doporučit všemi deseti.

Using Format