Karolína

Na slečnu Martinu jsem narazila náhodně, když jsem hledala vizážistku pro sebe na svatební vizáž. Od první komunikace až po svatební den jsem byla velice spokojená s jejím přístupem a elánem k práci. Výsledek předčil moje očekávání. Pokud hledáte někoho, kdo vás zvládne nalíčit a učesat, kdo vás uvolní ze svatebního stresu a na koho se můžete 100% spolehnout pak je to právě Martina. Má útulné studio, kde proběhne první zkouška s líčením a účesem, vše si pečlivě vyfotí a natočí. Pořád se ujišťuje, jestli jste spokojená a cítíte se v tom dobře. Ve svatební den přijede včas  a uteče vám to s ní velmi rychle. Navíc mi ještě pomohla do svatebních šatů. Využili jsme i nabídky nalíčení svatebčanů, konkrétně obou maminek i s účesem a vše proběhlo také k vzájemné spokojenosti.

Deyana

Sečna Martina je naprosto úžasná. V první radě používá velice kvalitní výrobky a umí s nimi pracovat. Líčení i účes vydrželi celý svatební den a vypadali po celou dobu naprosto bezchybně! A v druhé radě mě dokázala uklidnit i ve vypjatých situacích, které svatební den přináší. Slečna je velice profesionální a vyzařuje z ní klid a pokora a toho si strašně cením a vážím. Rozhodně jsem si nemohla vybrat lépe! Vřele doporučuji její služby a chtěla bych apelovat na vás budoucí nevěsty… Myslete prosím na to, že cena je úplně minimální za to, jaký přístup a výsledek budete mít od slečny Martiny!! Děkuji Vám moc za to, že jste mi umožnila cítit se jako princezna v tak důležitý den!

Péťa

Chtěla bych moc poděkovat paní Martině za skvělé líčení i účes, který vydržel a krásně vypadal až do pozdních večerních hodin :-) Moc oceňuji i osobní a zároveň profesionální přístup od naší první komunikace až po líčení v den svatby. Všechno proběhlo hladce, v příjemné atmosféře. Díky tomu jsem se ve svůj svatební den cítila skvěle. Jsem opravdu ráda, že jsem narazila právě na Martinu, nemohla jsem si vybrat lépe! 

Laura

Pani Martinu som si vybrala na svadbe ako svoju vizážistku a bola som maximálne spokojná. Na skúške mi vykúzlila za pár minút niekoľko krásnych účesov, dokázala mi poradiť aký účes ano a aký nie k mojim šatám, bola veľmi ochotná a milá. Líčenie takisto krásne. V svadobný deň som sa cítila ako princezná. Účes s venčekom vydržal až do 4:00 kedy som ho rozobrala. Martina robila účes aj pre našich rodinných príslušníkov a boli nadšení. Doporučujem všetkým budúcim nevestám.

Šárka

Od prvního kontaktu, přes zkoušku, po finální účes a líčení na svatbu jsem byla nadšená. Paní Martinka je profesionál každým coulem, který na vás koukne a ví, co vám bude slušet, ale vždy se ptá na to, v čem se cítíte dobře vy. Jak já, tak moje svědkyně a maminka jsme byly nadšené z líčení i účesu. Výsledný "look" byl u ná všech tří přirozený, krásný, jemný a vydržel celý den. Moc děkujeme za úžasnou spolupráci a krásný výsledek, cítily jsme se jako princezny. :)

Using Format